Advanced Nutrients Big Bud Liquid

Advanced Nutrients Big Bud Liquid

93.24 kn4,303.32 kn

Big Bud Liquid (0-1-3 omjer) služi kao pojačivač faze cvjetanja te znatno povećava kvalitetu, težinu i gustoću cvjetova.

Cvjetovi biljke će sadržavati više aromatskih i esencijalnih ulja te ostalih bitnih tvari koje su posljedica kvalitetnog uzgoja.

NAZAD U TRGOVINU
SKU: 30023 Kategorije: , , Oznake: , ,
ISPORUKA OVOG PROIZVODA JE UNUTAR 24 SATA

Opis

Big Bud Liquid (0-1-3 omjer) služi kao pojačivač faze cvjetanja te znatno povećava kvalitetu, težinu i gustoću cvjetova. Cvjetovi biljke će sadržavati više aromatskih i esencijalnih ulja te ostalih bitnih tvari koje su posljedica kvalitetnog uzgoja.

Kako bi osigurali što kvalitetniju fazu cvjetanja, biljkama je potrebno uz odgovarajuće omjere i tipove fosfora i kalija još osigurati i aminokiseline koje izgrađuju brojne tvari unutar biljke.

Puno drugih konkurentskih gnojiva za razliku od Big Bud Liquid ne osiguravaju potrebne aminokiseline biljkama i u kombinaciji s još nekim problemima poput stresa pri uzgoju u zatvorenim prostorima dolazi do usporavanja metaboličkih procesa i krajnji rezultat je manji urod. Kako bi ovo spriječili potrebno je osigurati „L-form“ aminokiseline uz nešto manje važnije „D-form“ aminokiseline. Biljci je  potrebno svih 20 aminokiselina ali ona teže upija određene aminokiseline.

Većina pojačivača cvjetanja sadrži samo one aminokiseline koje se mogu slabo iskoristiti jer su manje topljive u vodi, te amino kiseline su poznate kao „D-form“. Jedino su „L-form“ amino kiseline u idealnom obliku za apsorbiranje i povećanje uroda vaše biljke jer su topljive u vodi i idealne za bilju.

NAČIN KORIŠTENJA

Doziranje: 5ml Big Bud Liquid/1L vode.
Koristiti otprilike 2 tjedna nakon prelaska u fazu cvjetanja, odnosno na prvu pojavu cvjetova. Koristiti dok se cvjetovi nisu u potpunosti oformili
Sastav:
Kalijev sulfat, Kalijev fosfat, Aminokiseline, Proteini.

Dodatne informacije

Količina

23L, 250mL, 0.5L, 1L, 4L, 10L

Brand

Advanced Nutrients