Advanced Nutrients Piranha Liquid

Advanced Nutrients Piranha Liquid

161.78 kn3,774.96 kn

Piranha Liquid koristi se za povećanje gustoće korijenja koje može narasti i do 700% više nego kad ne bi koristili ovaj suplement.

Veća masa korijena vašoj biljci će osigurati optimalan dotok hranjivih tvari, pojačani urod i poboljšano cvjetanje.

NAZAD U TRGOVINU
SKU: 30028 Kategorije: , , Oznake: , ,
ISPORUKA OVOG PROIZVODA JE UNUTAR 24 SATA

Opis

Piranha Liquid koristi se za povećanje gustoće korijenja koje može narasti i do 700% više nego kad ne bi koristili ovaj suplement. Veća masa korijena vašoj biljci će osigurati optimalan dotok hranjivih tvari, pojačani urod i poboljšano cvjetanje.

Osim što pomaže povećanju mase korijena, također pridonosi proizvodnji različitih esencijalnih ulja te poboljšava razvijanje arome biljaka. Korištenjem ovog proizvoda, broj preživjelih klonova i reznica je puno veći nego inače.

Ono što Piranha Liquid ustvari sadrži je mix korisnih gljivica koje se nalaze u zoni korijenja gdje osiguravaju dostupnost hranjivih tvari i pomažu u zaštiti protiv bolesti korijenja.

Prednost ovog proizvoda nad nekim od konkurentskih je što se Piranha Liquid može koristiti u svim vrstama tla, mješavinama i supstratima za uzgoj. Osim toga, možete ju koristiti i u svim sustavima, od sustava za navodnjavanje do hidroponskih i aeroponskih sustava.

Korištenje

Koristi se u fazi cvjetanja u omjeru 2ml Piranha Liquid/1L vode tokom 1 i 2 tjedna cvjetanja. Moguće je koristiti ju i kao folijarni sprej. Ako se odlučite koristiti ovaj proizvod za sadnice i reznice, jednostavno dodajte 2ml Piranha Liquida u rupu za sadnju ili presađivanje.

Dodatne informacije

Količina

250mL, 0.5L, 1L, 4L, 10L

Brand

Advanced Nutrients