Liquid Advanced Nutrients Big Bud COCO Liquid

////Liquid Advanced Nutrients Big Bud COCO Liquid

Liquid Advanced Nutrients Big Bud COCO Liquid

81.00 kn1,692.00 kn

Big Bud COCO Liquid napravljen je specifično kako bi dobili što veći prinos i veće cvjetove biljke.

Baš poput osnovnog Big Bud Liquida, i ovo je tekuća formula kako bi se osigurala najbolja apsorpcija hranjivih tvari i lakše miješanje proizvoda s vodom.

NAZAD U TRGOVINU

Opis

Big Bud COCO Liquid napravljen je specifično kako bi dobili što veći prinos i veće cvjetove biljke. Baš poput osnovnog Big Bud Liquida, i ovo je tekuća formula kako bi se osigurala najbolja apsorpcija hranjivih tvari i lakše miješanje proizvoda s vodom. Za razliku od osnovnog, ovaj proizvod je optimiziran za korištenje prilikom uzgoja na supstratima kokosova porijekla.

Način na koji ovaj proizvod povećava apsorbiranje je tako što ubrzava metabolizam biljke, a osim toga sadrži i visoko kvalitetne kelate željeza da bi zaštitio biljku od gubljenja nutrijenata do čega često dolazi ako uzgajamo u supstratima na bazi kokosa.

Big Bud Coco značajno povećava broj cvjetova prilikom rane do srednje faze cvjetanja i na taj način osigurava obilan broj velikih cvjetova i povećava kvalitetu cijele biljke.

Sadrži sljedeće lako apsorbirajuće forme amino kiselina:

L-Alanine, L-Arginine, L-Asparagine, L-Aspartic, L-Cysteine, L-Glutamic, L-Glutamine, L-Glycine, L- Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Methioni nylalanine, L-Proline, L-Serine, L-Threonine, L-Tryptophan, L-Tyrosine i L-Valine.

(0-1-3 omjer NPK)

NAČIN KORIŠTENJA

Doziranje je 2mL Big Bud Coco / 1 Litra vode počevši od drugog tjedna cvjetanja pa skroz do četvrtog.

Dodatne informacije

Količina

250mL, 0.5L, 1L, 4L, 10L

Brand

Advanced Nutrients