Meizhi Spider Farmer 2000

///Meizhi Spider Farmer 2000

Meizhi Spider Farmer 2000

5,139.38 kn

Kao i puno skuplji uređaji iz Horticulture Lighting Group, uređaji Spider Farmer koriste visokokvalitetne Meanwell napajanja i Samsung LM301B čipove.

NAZAD U TRGOVINU
Kategorija: Oznaka:

Opis

  • Koristi samo 200 wata – štedite oko 50% na vašem računu za električnu energiju preko HID svjetla
  • Ekvivalentno HID sustavu snage 400 W – ali košta puno manje
  • Idealan spektar za biljke – 3000K i 5000K bijelo svjetlo, plus 660 nm crveno i 760 nm IR; savršeno svjetlo za sve faze rasta
  • Visoko učinkovita – odlična snaga pri niskoj potrošnji energije (2,7 µmol / J)
  • Maksimalan prinos – prinosi ekvivalentni svjetlima vrhunske marke, ali za samo djelić cijene
  • Pokrivenost od 120 cm – pokrivenost za vegetaciju je malo veća – 180 centimetara
  • Samsung LM301B diode – iste diode koje se koriste u puno skupljim HLG svjetlima
  • Meanwell napajanje – industrijski standard; može se prigušiti i može se izvaditi iz jedinice i postaviti izvan vašeg šatora kako bi se održala toplina
  • Vijek trajanja procijenjen na 50 000 sati – 4-5 godina bez promjene žarulja
  • 3 godine jamstva – i 30 dana povrat novca

Prednosti SF serije LED rasvjete

Četiri najjače točke Spider Farmer serije LED rasvjete za uzgoj su komponente visoke kvalitete (Samsung čipovi i Meanwell napajanje), spektar boja, ravnomjerna pokrivenost i niska potrošnja po vatu, te niski troškovi.

Komponente – SAMSUNG I MEANWELL

Kao i puno skuplji uređaji iz Horticulture Lighting Group, uređaji Spider Farmer koriste visokokvalitetna Meanwell napajanja i Samsung LM301B čipove.

Nisu dostupni kao DIY kompleti, poput HLG kvantnih ploča, ali gotovi SF uređaji se prodaju po nižoj cijeni, tako da DIY ne bi imao toliko smisla.

Kvalitetne komponente znače da svjetlost traje duže, ali također štede novac. Kombinacija gornjih dioda i najboljeg drivera na tržištu znači puno veću učinkovitost od svjetala koja koriste komponente manje kvalitete.

Sve u svemu, ovo svjetlo postiže izlaz od 2,7 µmol / J, što ga čini jednim od najučinkovitijih svjetala na tržištu. Pogledajte sliku koja se odnosi na PPFD da biste vidjeli koliko svjetla SF 2000 generira upotrebom energije od samo 200 vata.

Još jedna prednost kombinacije Samsung-a i Meanwell-a je vrlo nizak toplinski učinak. Toliko je nizak da je lampa pasivno hlađena.

To, međutim, ne znači da svjetlost ne stvara toplinu. Za njegovo hlađenje nisu potrebni unutarnji ventilatori, morat ćete koristiti vanjski ventilator u uzgojnoj prostoriji kako bi zrak cirkulirao. To se posebno odnosi na dva veća modela SF serije.

Pored visokokvalitetnih komponenti, Spider Farmer dodao je nekoliko lijepih dodataka koje nećete pronaći u ostalim HLG svjetlima. Na diodama koriste vodootporno ljepilo za sprečavanje vulkanizacije i korozije. Također su dodali zaštitne navlake preko izloženih žica.

Spider Farmer SF spektar

Danas sve više potrošača shvaća da je bijelo svjetlo punog spektra bolje od samo crvene i plave razine spektra. A bijelo svjetlo s dodatnim crvenim i plavim spektrom je još bolje.

S porastom potražnje za bijelim LED-icama, sve je više proizvođača koji su ih počeli proizvoditi. Dolaze u dva oblika: onih koji koriste COB LED i lampi koje koriste veliki broj manjih dioda.

Svjetla Spider Farmer ne koriste COB. Koriste veliki broj manjih dioda.

Zbog toga su vrlo slični LED lampama HLG-a i lampama tvrtke Green Sunshine. Ali svjetla Spider Farmera koštaju puno manje.

Jedina svjetla u istom cjenovnom rangu sa sličnim spektrom su rasvjeta Mars Hydro TS i SP. Međutim, postoje neke razlike u spektru. I, naravno, u komponentama.

Spider Farmer SF ima 3000K i 5000K bijele diode, uz dodatne 660 nm crvene i 760 nm IR diode.

Bijele diode daju vam svjetlost u svakoj valnoj duljini, s 3000K diode daju više crvenkastu svjetlost, a 5000K više plavu svjetlost.

Duboka crvena i infracrvena svjetlost posebno je korisna tijekom cvatnje, gdje ubrzava vrijeme cvatnje, a također se kaže da povećava urod.

Pokrivenost

Jedna od najvećih snaga rasvjete Spider Farmer serije proizvoda je njihov faktor oblika. Quantum Board koji se koristi u ovoj LED lampi je velik i ravan, s LED diodama raspoređenim po cijeloj površini.

Ovo pokazuje kako velika veličina Quantum Bord-a u Spider Farmer seriji led rasvjete rezultira znatno ravnomjernijim širenjem svjetla. Biljke oko vanjskog područja pokrivanja još uvijek dobivaju puno svjetla za rast i cvjetanje, što nije slučaj s većinom manjih rasvjetnih tijela.

PAR otisak također pokazuje koliko snage daje ovo svjetlo, a pritom troši samo 200w.

Štoviše, napajanje se može prigušiti, tako da možete smanjiti struju kad vam više ne treba toliko kao što je slučaj kod sjemena, kloniranja ili manjeg povrća. To vam štedi novac u troškovima električne energije.

Ostale prednosti

Kada kupite LED lampu iz Spider Farmer serije, na svjetlost dobivate jamstvo od 3 godine i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Osim garancije, SF svjetla se isporučuju i s kukicama od nehrđajućeg čelika

i podesive vješalice za užad.

Dodatne informacije

Brand

Spider Farmer

Zamjena za

<500W