Ph Perfect Sensi Bloom Part A

Ph Perfect Sensi Bloom Part A

57.96 kn742.90 kn

Ukoliko želite omogućiti biljkama provjerenu hranu, Sensi Bloom je idealan odabir za taj pothvat.

Sensi Bloom dolazi u dva dijela, odnosno „Part A“ i „Part B“. Sastav ove formule je nešto na što definitivno možete računati za vrijeme najbitnijih faza cvjetanja.

NAZAD U TRGOVINU

Opis

Ukoliko želite omogućiti biljkama provjerenu hranu, Sensi Bloom je idealan odabir za taj pothvat. Sensi Bloom dolazi u dva dijela, odnosno „Part A“ i „Part B“. Sastav ove formule je nešto na što definitivno možete računati za vrijeme najbitnijih faza cvjetanja.

Part A (3-0-0 sastav NPK) je prvi dio od kombinacija „Part A + Part B „ koji se koriste kako bi biljci omogućili sve mikro i makro elemente za najbolji razvoj i proizvodnju cvjetova. Sensi Bloom sadrži različite vrste bitnih nutrijenata koji oprezno su sastavljani kako bi biljke proizvodile samo najkvalitetnije cvjetove.

Prednost korištenja  ovog proizvoda je da zbog pH Perfect tehnologije koja regulira pH vrijednosti bez da morate voditi brige oko toga. Također, bitno je naglasiti da ovaj proizvod radi sa svim vrstama sustava i tla što je veliki plus za ovakav proizvod.

Korištenje
Prije upotrebe dobro protresti
Sensi Bloom Part A i Part B koristimo samo u razdoblju cvjetanja.
Dodajte istu količinu „Part A“ i „Part B“ dok se ne postigne odgovarajuć sadržaj hranjivih tvari.
Ne miješajte zajedno već najprije dodajte „Part A“ u spremnik s vodom i onda posebno „Part B“.
Pomiješajte obje komponente gnojiva A i B odvojeno u vodi, ne miješajte zajedno.
Koristite 4ml na 1L vode od 1. do 6. tjedna cvjetanja te 2ml na 1L vode za male biljke.

Sastav
SENSI BLOOM PART A: ukupni dušik (N) 3% (od toga nitratni dušik (NO3) 2,2% i urea dušik 0,8%). Kalcij (Ca) 2,1%, vodotopljiv magnezij (Mg) 0,6%. Izvor: kalcij-nitrat, magnezij-nitrat, urea.

Dodatne informacije

Količina

0.5L, 1L, 4L, 10L

Brand

Advanced Nutrients