Revive

76.50 kn693.00 kn

Ponekad se dogodi da biljke dožive stres koji naravno, negativno utječe na nju i stvara oštećenja i tu u pomoć dolazi Revive.

Revive je još jedan u nizu proizvoda Advanced Nutrientsa, ali ovaj pruža posebnu pomoć biljkama koje su doživjele stres, bolest ili neki drugi problem.

NAZAD U TRGOVINU

Opis

Ponekad se dogodi da biljke dožive stres koji naravno, negativno utječe na nju i stvara oštećenja i tu u pomoć dolazi Revive. Revive je još jedan u nizu proizvoda Advanced Nutrientsa, ali ovaj pruža posebnu pomoć biljkama koje su doživjele stres, bolest ili neki drugi problem.

Omogućava biljkama da se oporave nakon perioda stresa nastalog zbog brojnih razloga kao npr. Previše ili premalo zalijevanja vodom. Nakon što je izvor stresa „onesposobljen“, Revive će biljkama pružiti specijalni mix nutrijenata koje biljka lako apsorbira i koristi kako bi se oporavila. Također, ovaj proizvod može značajno smanjiti potrebno vrijeme da se biljka opet počne rapidno razvijati.

Prednost Revive proizvoda je da se može koristiti na biljkama u bilo kojem tipu uzgojnog sustava i medija. Za pomoć u oporavku, dodajte hranjivu otopinu koju inače dajete biljkama te u smjesu naknadno dodajte 5ml Revive / 1L te sve dobro promiješajte. Također se može koristiti kao preventivna mjera protiv stresa, a period u kojem se tako stalno može koristiti je od reznica do završetka uzgoja u količini od 1ml Revive/1L vode. Svaki put prije nego koristite ovaj proizvod potrebno ga je dobro promiješati kako bi se svi sastojci ravnomjerno rasporedili.

Sastav: Dušik (N) 1.5% (Od čega: 1.0% Organski Dušik, 0.5% Nitrat Dušik), Kalcij (Ca) 0.15%, Magnezij (Mg) 0.15%

Dodatne informacije

Količina

250mL, 0.5L, 1L, 4L

Brand

Advanced Nutrients