Trimer ručni PRO 40cm

//Trimer ručni PRO 40cm

Trimer ručni PRO 40cm

1,330.00 kn

Koristi se za uklanjanje izbočenih lišća i korijena, za pripremu biljaka za eterična ulja, za mješavinu cvjetnih latica za potpourri. Jednostavan dizajn bez električnih dijelova samo s nekoliko okretanja ručke odrađuje mukotrpni posao umjesto Vas.

NAZAD U TRGOVINU
Kategorija: Oznake: ,

Opis

Ovaj profesionalni ručni trimer za listove veličine 40 centimetara, s prozirnim plastičnim vrhom za bolju vidljivost, uklonjivom ručicom za prikladno skladištenje i uklonjivom rešetkom za lakše održavanje. Trimer je od nehrđajućeg čelika. Ovaj trimer će izrezati grančice, ukloniti listove i sačuvati pupove raznih biljaka. Trimer je neophodan za izradu ulja, proizvoda za aromaterapiju i potpourria. Obavite “trimming” sa samo nekoliko okreta ručke i uštedite preko 1/2 svog vremena! Jednostavan dizajn bez električnih dijelova ovaj trimer čini gotovo neraskidivim. Snaga je jednaka 30 škara.

Koristi se uglavnom za uklanjanje lišća.

Cvjetni pupoljci stavljaju se na rešetku. Kad stavite poklopac na njega i okrenete ručicu, pupoljci se počinju prevrtati preko rešetke dok su lagano pritisnuti na nju. Okretanje ručice također uzrokuje da se fine rezne žice ispod rešetke brzo vrte. Rešetka se može skinuti, tako da ga možete odmah isprazniti na stalak za sušenje ili u kantu.

Trimer je gotovo nečujan.

Idealno za:

Obrezivanje potpourria
Ukrasne cvjetove
Pripremu za ekstrakciju esencijalnog ulja
Obrezivanje bilja za kuhanje
Pripremu cvijeća