O Nama

Bavimo se distribucijom, uvozom i prodajom led lampi za sve vrste biljaka. Specijalizirani smo za LED rasvjetu za kućni uzgoj i komercijalne uzgoje većih prostora. Imamo najveći izbor svjetala s punim spektrom za zamjenu 250W, 400W, 600W i 1000W MH, HPS i fluorescentnih sustava.

Brandovi koje zastupamo su:

Meizhi, Viparspectra, MarsHydro, KindLed,  BlackDogLed, AdvanceSpectrum, AdvancedLED, Nextlight, UnitFarm, SpectrumKing, AmareSolar, Ursa, ApacheTech, OsramZELION, Illumitex, OpticLED, Heliospectra .

Uvoznik i distributer za Balkan i EU: 

Viparspectra, Mars Hydro, UnitFarm, Ursa, Heliospectra, Meizhi, BlackDogLed, SpectrumKing, ApacheTech

Također isporučujemo većinu naših proizvoda širom Europe (zemlje članice EU, GB, Balkan). 

Tvrtka posluje od 1996. godine. Uz postojeće djelatnosti prije 4 godine a u skladu s interesom i potrebama tržišta razvili smo poslovanje s LED lampama , opremom  i prostorima za uzgoj biljaka. Naši djelatnici su osim obrazovne stručnosti, u tom području obavili usavršavanje direktno u proizvodnji kod  kanadskih, kineskih, američkih i švedskih proizvođača LED lampi i uzgojne opreme.

Kod izrade idealnog riješenja za uzgoj biljaka na većim površinama,  u suradnji sa proizvođačima izlazimo na teren gdje na temelju vaših zahtjeva izrađujemo nekoliko verzija ponuda kako bi mogli uvidjeti prednosti ili nedostatke kod svih ponuđenih opcija.

Naglašavamo da se sama izrada prijedloga te dolazak naših partnera iz Kine, SAD ili Europe dodatno ne naplaćuje.