TELEFONSKE NARUDŽBE: +385 01 5101 722 | +385 091 619 8800|info@biljneledlampe.com
Komplet GRAND MASTER OF EARTH

Komplet GRAND MASTER OF EARTH

17,400.00 kn

Odsada odabir opreme za sadnju nije Vaš problem!

Sve što trebate je samo izabrati svoj NAJBOLJI komplet i posaditi sjeme, Za sve ostalo mi smo se pobrinuli za Vas…

 

NAZAD U TRGOVINU
Kategorija:

Opis

 • Šator MarsHydro  150cm x 150cm x 200cm  s ventilacijskim kompletom (Ventilator Vents TT 150 (460m3/h), s EUP kabelom, CAN filter (600m3/h, 150mm), 2m AluFlex cijevi 150mm)
 • HLG 550 u Plug&Grow varijanti, sa svim kabelima i utikačima
 • YoYo hangeri
 • 6/8 posuda od 18L/15L
 • Coco tablete za klijanje
 • 2 X PLAGRON – Growmix (50L)  zemlja
 • timeri
 • termometar
 • vlagometar
 • Advanced Nutrients gnojivo za cijeli uzgojni ciklus od 6 mjeseci
 • zaštitne naočalama MarsHydro
 • Plagron Seed Box za klijanje

 

 • Grow box MarsHydro 150cm x 150cm x 200cm – vrhunski šator najprodavanijih dimenzija  sa reflektirajućom Mylar folijom koja pospješuje osvjetljenje unutar samog šatora, zadržava temperaturu, te sprječava ulazak nametnika  da dođu do biljaka
 • Ventilator –Ventilator-  Vents TT – 150mm 2-brzine sa temperaturnim kontrolerom (460m3/h) Izuzetno snažna moć ventilacije – za ventilaciju prostora u kojima je potreban visok tlak, snažan protok zraka i niska razina buke
 • Ventilator oscilirajući  20 W, klipni, 2 brzine, tih rad, lako podesiv – 2 komada
 • CAN filter 600 – protok 600 m³/h promijer: ø150 – najbolji i najprodavaniji proizvođač filtera na svijetu za unutarnje uzgojne površine. CAN filteri koriste samo kvalitetan aktivni ugljen koji je posebno dizajniran za njihov proizvodni proces.
 • AluFlex cijevi ø150mm – 2m

HLG 550 V2

HLG 550 V2 koristi posebno izrađeno visoko efikasno bijelo svjetlo koristeći Quantum Boards tehnologiju.HLG 550 V2 koristi 50% manje energije te stvara 50% manje topline. HLG 550 V2 proizvodi preko 80,803 Lumena svjetlosti uz minimalnu upotrebu energije od 240 W.

 • Nosači za lampu- stabilizator lampe
 • Yoyo hangeri- odnosno vješalice za rasvjetu. Izdržljive su i jednostavne za korištenje.
  • Stavite ih iznad vaših biljaka kako bi ste osigurali optimalnu razinu svjetlosti. Podesite visinu rasvjete ovisno o veličini biljaka. Odlične i izdržljive vješalice pogodne za bilo koju fazu rasta biljaka.
 • Posude za biljke 15 ili 18L,  kom 8/6 – PVC četvrtaste posude za biljke izrađene od visokokvalitetnog PVC-a
 • Plagron Seed Box za klijanjePakovanje sadrži:– klijalište (propagator) za 12 peleta za klijanje– 12 peleta za klijanje– 250 mL Seedboostera
 • Timer- Vremenski programator – mehanički
 • Vlagometar- digitalni okrugli/četvrtasti malih dimenzija savršen za  informiranje o vlazi i temperaturi u GrowBoxu.
 • Advanced Nutrients gnojivom za cijeli uzgojni ciklus od 6 mjeseci

– Sensi Grow A + B svaka komponenta  od 1 lit. (A+B komplet)

– Sensi Bloom A + B svaka komponenta  od 1 lit. (A+B komplet)

B52 1L

B-52 je moćna mješavina šest različitih vitamina B zajedno s ekstraktom kelpa koji je bogat aminokiselinama, huminskim kiselinama, fulvinskom kiselinom i nizom hranjivih tvari od kojih biljke rastu. B-52 također i pojačava metabolizam biljaka, potiče razvoj korijena, potiče rast i pomaže biljkama u borbi protiv stresa poput intenzivnog svjetla, hladnog vremena, ozona, suše i slanosti.

– Advanced Nutrients Big Bud Liquid 1lit- Big Bud Liquid (0-1-3 omjer) služi kao pojačivač faze cvjetanja te znatno povećava kvalitetu, težinu i gustoću cvjetova. Cvjetovi biljke će sadržavati više aromatskih i esencijalnih ulja te ostalih bitnih tvari koje su posljedica kvalitetnog uzgoja.

Advanced Nutrients Big Bud Liquid 1L

Big Bud Liquid (0-1-3 omjer) služi kao pojačivač faze cvjetanja te znatno povećava kvalitetu, težinu i gustoću cvjetova. Cvjetovi biljke će sadržavati više aromatskih i esencijalnih ulja te ostalih bitnih tvari koje su posljedica kvalitetnog uzgoja.

Voodoo Juice 250mL

Voodoo Juice je 100% Organski proizvod što osigurava pravilan rast i razvoj biljke. Sadrži 5 vrsti korisnih bakterija (svaka litra sadrži čak 50 milijardi mikroba) a one koloniziraju cijeli korijenski sustav biljke i na taj način olakšavaju apsorbiranje hranjivih tvari. Hranjive tvari koje se nalaze u ovom gnojivu također potiču i eksplozivan rast i razvoj korijena biljke.

Sensizym 500 mL

Sensizym osigurava biljkama najbolje uvjete kako bi proizvodili velike količine eteričnog ulja. Ono što enzimi prisutni u ovom gnojivu naprave u sekundama i minutama inače je potrebno nekoliko dana i tjedana da se prirodno dogodi. Sensizym razgrađuje mrvu korijensku masu, škrob, ugljikohidrate i hranjive tvari što rezultira ubrzavanim rastom biljake i potpomognutim rastom korisnih bakterija. Također, enzimi potpomažu i kataliziranju vode i prijenosu vodenih elemenata na određena mjesta gdje ih biljka potražuje.Također, ovo je super koncentrat sa preko 80 različitih enzima od kojih svaki ima specifičnu funkciju da pojača rast biljke i razvoj korijena.

CarboLoad Liquid 1L

CarboLoad Liquid je još jedno vrhunsko organsko gnojivo za sve medije, ovaj proizvod je precizna mješavina jednostavnih i složenih ugljikohidrata te šećera koji su vrlo učinkoviti za razvojne potrebe biljke. Biljka, za svoj rast, nužno treba ugljikohidrate tijekom svih razdoblja te baš zato je CarboLoad idealan odabir prilikom suplementiranja biljke. CarboLoad, u kombinaciji s drugim gnojivima, osigurava nesmetanu opskrbu i dobru apsorpciju svih hranjivih tvari. Ako koristite Tarantulu, Piranhu i/ili Voodoo Juice od Advanced Nutrientsa onda će ovaj proizvod biti idealan za vas iz razloga što ti proizvodi trebaju ugljikohidrate kako bi efekt bio još bolji.

Piranha 250mL

Piranha Liquid koristi se za povećanje gustoće korijenja koje može narasti i do 700% više nego kad ne bi koristili ovaj suplement. Veća masa korijena vašoj biljci će osigurati optimalan dotok hranjivih tvari, pojačani urod i poboljšano cvjetanje.

Osim što pomaže povećanju mase korijena, također pridonosi proizvodnji različitih esencijalnih ulja te poboljšava razvijanje arome biljaka.

Korištenjem ovog proizvoda, broj preživljelih klonova i reznica je puno veći nego inače. Ono što Piranha Liquid ustvari sadrži je mix korisnih gljivica koje se nalaze u zoni korijenja gdje osiguravaju dostupnost hranjivih tvari i pomažu u zaštiti protiv bolesti korijenja.

Tarantula Liquid 250mL

Tarantula Liquid štiti biljku od više vrsti štetnih bakterija. Ako uzgajate indoor, velika vjerojatnost je da u tlu nema nikakvih mikroba i zato vam je potreban Tarantula aditiv koji sadrži mnoge bakterije korisne za optimalno funkcioniranje korijenskog sutava. Korijenje nakon korištenja Tarantule je puno razgranatije i to utječe na lakši razvoj biljke. Također, Tarantula Liquid sprječava oštećenje tkiva biljke koje je uzrokovano zbog pretjerane soli u gnojivu. Mikroorganizmi koji se nalaze u ovom gnojivu potiču rast i cvjetanje a koncentracija klorofila biljke se povećava što direktno donosi bogatiji prinos

Bud Candy 1L

Bud Candy je u potpunosti organski pojačivač cvjetanja koji biljkama omogućuje energiju i snagu onda kad je najpotrebnije. Sadrži mješavinu ugljikohidrata i prirodnih šećera koji biljkama daju energiju te usput hrane mikrobe u zoni korijenja. Također, mikrobe povećavaju apsorbciju hranjivih tvari i čine biljku otpornijom a uz to povećavaju težinu uroda i aromu biljke.

Nirvana 500mL

Nirvana omogućava biljkama da sazriju puno brže, te da su otpornije na stres. Biljkama također pomaže u borbi protiv vrućina i bolesti i baš zato je odličan izbor za korištenje prilikom uzgoja.

Overdrive 250 mL

Overdrive osigurava biljkama vrhunski razvoj, te je ovaj proizvod upravo ono malo poboljšanje koje treba biljkama u zadnjim fazama uzgoja. Omogućava bolje upijanje nutrijenata te pospješuje fotosintezu i energiju.

Također, pojačava ekspanziju ćelija i repliciranje velikih cvjetova. U slučaju da su biljke izložene velikim vrućinama i sušama ili problemima poput stresa, nametnika te bolesti, Overdrive ima rješenje i za to!

Nije bez razloga jedan od omiljenih proizvoda kod uzgajivača raznih biljnih kultura. Overdrive pruža do 23% poboljšanja u veličini i težini biljke prilikom zadnjih faza cvjetanja.

PLAGRON – Growmix (50L) – 2 komada

Plagron Grow Mix je mješavina najfinijih, pažljivo odabranih vrsta treseta. Sadrži razne vrste vlakana i perlita, što rezultira lakoćom i razinom kisika koje možete očekivati samo od visokokvalitetnih Plagronovih supstrata.

Sastav: bijeli treset mahovina, crni treset mahovina, tresetnica vlakana, perlit, glistnjak, 1,8 kg / m3 mineralnih NPK-gnojiva (12-14-24).

Naočale MarsHydro

Imaju zelene leće koje su dizajnirane za upotrebu pod LED rasvjetnim sustavima. Posebno su dizajnirane za Phyto-Genesis Spectrum® da biste vidjeli svoj unutarnji LED osvijetljeni vrt kao što bi se pojavio izvana na prirodnom dnevnom svjetlu. S našim naočalama sada možete dijagnosticirati probleme ranije nego ikada prije. Blokira sve UVA i UVB zrake štiteći oči od infracrvenih valova, odsjaja i refleksije. Smanjuju naprezanje očiju i ublažavaju bol od teške rasvjete.

Nije potrebno dodatno gnojiti prvih 3 tjedna!

 

Dodatne informacije

Zamjena za

>1000W

Brand

HLG

Call Now Button
Nastavkom pregleda web stranice biljneledlampe.com slažete se sa korištenjem kolačića. Prihvaćam