TELEFONSKE NARUDŽBE: +385 01 5101 722 | +385 091 619 8800|info@biljneledlampe.com

Sensizym

75.00 kn1,520.00 kn

Sensizym osigurava biljkama najbolje uvjete kako bi proizvodili velike količine eteričnog ulja.

Također, ovo je super koncentrat sa preko 80 različitih enzima od kojih svaki ima specifičnu funkciju da pojača rast biljke i razvoj korijena.

NAZAD U TRGOVINU

Opis

Sensizym osigurava biljkama najbolje uvjete kako bi proizvodili velike količine eteričnog ulja. Također, ovo je super koncentrat s preko 80 različitih enzima od kojih svaki ima specifičnu funkciju pojačavanja rasta biljke i razvoja korijena. Konkurencija u sličnim proizvodima koristi 12 ili manje enzima što ni približno nije dovoljno za optimalan razvoj biljke.

Ono što enzimi prisutni u ovom gnojivu naprave u sekundama i minutama inače je potrebno nekoliko dana i tjedana da se prirodno dogodi. Sensizym razgrađuje mrtvu korijensku masu, škrob, ugljikohidrate i hranjive tvari što rezultira ubrzanim rastom biljake i potpomognutim rastom korisnih bakterija. Također, enzimi potpomažu i kataliziranju vode i prijenosu vodenih elemenata na određena mjesta gdje ih biljka potražuje.

Korištenje:

  • 2ml Sensizym/1L vode od prvog do šestog tjedna faze cvjetanja. To je sve što je potrebno kako bi biljka ostvarila vrhunske rezultate i pružila najbolje za uloženi novac.

Sastav:

  • B-Glukonaza
  • Celuloza
  • Xylan

Dodatne informacije

Količina

250mL, 0.5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Advanced Nutrients

Call Now Button
Nastavkom pregleda web stranice biljneledlampe.com slažete se sa korištenjem kolačića. Prihvaćam